LEER LEVENS REDDEN

ONLINE TRAINING FIRST RESPONDER 'FUNDAMENTALS'

DONATE 


SAVE123LIFE

LEER LEVENS REDDEN

ONLINE TRAINING FIRST RESPONDER FUNDAMENTALS

SAVE123LIFE
GRATIS VOOR OEKRAÏNERS / MILITAIRE KRACHTEN

IN 3 UUR LEREN MENSENLEVENS REDDEN

Met deze online training leer je op een duidelijke manier hoe je zelfverzekerd levensreddende handelingen kunt verrichten, via het MARCH-protocol. Dit is een helder en eenvoudig protocol met één doel: mensenlevens redden.


  • Korte, duidelijke video’s (±3u studietijd)
  • Overzichtelijk en eenvoudig te volgen
  • Tips vanuit de praktijk
  • Praktische uitleg door een ervaren instructeur
  • 24/7 beschikbaar op je telefoon, laptop & computer

JIJ KAN HET VERSCHIL TUSSEN LEVEN EN DOOD MAKEN

                   

Hoe bereikt de online training over “levensreddend handelen in oorlogssituaties” dan de Oekraïense bevolking in de frontlinie.

Dit doen wij op 3 manieren

1) Digitale informele kanalen - Door via sociale netwerken zoals Whatsapp, LinkedIn, Facebook, Telegram, etc de inschrijfpagina te verspreiden via influencers van Oekraïne. Zo krijgen de mensen die hier interesse in hebben de kans om zich geheel kosteloos in te schrijven in deze levensreddende training. Help jij mee? Dit is de link (copy paste):
https://save123life.com/instructions-en/

2) Posters en flyers in Oekraïne verspreiden - Verder staan we in contact met mensen in Kiev die op dit moment onze poster verspreiden.

Ook zijn deze flyers op A5 uitgeprint en bijvoegt bij de medische hulpgoederen die vanuit Utrecht richting Oekraïne worden gestuurd. Heb jij nog ideeën waar deze posters terecht moeten komen, laat het ons weten via info@save123life.com.

3) Formele kanalen – Via de Oekraïense ambassade, ons eigen netwerk vanuit Defensie en andere ondernemers willen we dit initiatief verder onder de aandacht brengen bij de Oekraïense bevolking in de frontlinie. Ken jij belangrijke mensen die ons hiermee kunnen helpen, laat het ons weten. We stellen ons graag voor om dit initiatief toe te lichten.

Ons doel: via de regering van Oekraïne op de overheidswebsite terecht komen om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken met deze waardevolle training.

Waar heeft het initiatief nu tot geleid?

- Een capaciteit van 100.000 gratis trainingen voor de Oekraïense mensen in de frontlinie gerealiseerd. Door slimme keuzes te maken in de automatisering kunnen we meer mensen helpen met minder kosten.

- 7.000 euro aan donaties ontvangen. Ons doel is om 25.000 euro op te halen voor 01-08-2022. Daarmee kunnen wij dit initiatief blijven voortzetten om de “levensreddend handelen training in oorlogssituaties” geheel kosteloos te kunnen blijven aanbieden in Oekraïne. We zijn superblij met alle donaties die we al ontvangen hebben. Iedereen bedankt hiervoor om mogelijk te maken waar we nu al staan.

- 200 Oekraïense mensen hebben de training inmiddels gevolgd. Willen jullie helpen om zo snel mogelijk nog meer trainingen geheel kosteloos aan te bieden aan de Oekraïnse bevolking?

Verspreid dan deze inschrijflink (copy paste): https://save123life.com/instructions-en/

via je socia media met de hashtag #helpukriaine
#safelives #letsgoviral

                 
SAVE123LIFE

SAVE123LIFE LEERT JOU HOE JIJ LEVENS REDT IN NOODSITUATIES

Je beland in een situatie waar je het leven van een dierbare kunt redden, maar niet weet hoe. Niemand hoopt het mee te maken, maar elke dag opnieuw gebeuren er ernstige ongelukken waarbij één handeling het verschil kan maken tussen leven en dood.


Het MARCH-protocol bestaat uit een aantal stappen waarmee je daadkrachtig levensreddende handelingen kunt verrichten. Het protocol wordt o.a. al gebruikt door Defensie, maar iedereen zou moeten weten hoe te handelen in noodsituaties. Samen werken we aan een veiligere maatschappij, en jij kunt vandaag al de eerste stap zetten.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
RECENSIES
"Dit is een mooie verdieping op stop de bloeding training! In mijn eigen tijd en binnen 3 uur heb ik mijn kennis kunnen verbreden."
Cursist - Militair
RECENSIES
"De training is technisch heel goed, zonder ingewikkelde uitleg."
Cursist - Politieagent
RECENSIES
"Dit is een mooie verdieping op stop de bloeding training! In mijn eigen tijd en binnen 3 uur heb ik mijn kennis kunnen verbreden."
Cursist -Zorgmedewerker 
SAVE123LIFE

WAT KAN JE NA DEZE TRAINING?

  • Je kunt levensreddende handelingen verrichten in noodsituaties
  • Je weet precies hoe je de stappen van het MARCH-protocol moet doorlopen
  • Je weet welke materialen er in jouw eerste hulp kit zitten (IFAK)
  • Je kunt het materiaal uit jouw IFAK veilig en verantwoord gebruiken