SAVE123LIFE

OVER AFG / SAVE123LIFE & ONZE MISSIE

Advanced Forces Group heeft een duidelijke missie: Samen met onze partners bouwen aan een veilige

samenleving. Samen in de frontlinie voor goed opgeleid en getraind personeel. Hoe doen we dat?

Door uw organisatie te ondersteunen met onderwijsontwikkeling, realistisch opleiden en uitdagende trainingen.

LEES MEER 

OPRICHTERS NIKKI & NIELS

Ik ben Nikki (links) en ben hoofdinstructeur bij Advanced Forces Group (AFG). En ik ben Niels (rechts), één van de oprichters van AFG. AFG is een internationaal erkend opleidingsinstituut welke klanten zoals de Nederlandse en Belgische Defensie reeds jaren ondersteund op het gebied van levensreddend handelen in oorlogssituaties.


AFG stelt hun opleidingsprogramma beschikbaar via het initiatief van Save123life voor de mensen in Oekraïne. Wij willen via dit initiatief zoveel mogelijk mensen in Oekraïne bereiken door deze online training kosteloos te kunnen aanbieden. Daarom hebben we jullie hulp nodig!


SAVE123LIFE

MISSIE: WEERBARE SAMENLEVING

Wij, AFG, geloven in en strijden voor een veilige samenleving. Onze missie is het vergroten van de operationele inzetbaarheid van Defensie. Klaar om huidige en toekomstige dreigingen het hoofd te bieden. Dit begint bij effectief en efficiënt opleiden.

Samen met Defensie willen wij de opleidingscapaciteit versterken, operationele inzetbaarheid verhogen en militaire functieopleidingen vernieuwen.


SAVE123LIFE

  WAT DOET AFG?

AFG levert gespecialiseerde trainings- en opleidingsprogramma’s op diverse thema’s binnen het veiligheidheidsdomein. Onze kennis en vaardigheden zijn van de hoogste kwaliteit en up-to-date.

AFGexperts hebben wereldwijd hun sporen verdiend in extreme situaties, opererend onder grote druk.

Met ons internationale team van ervaren instructeurs en consultants bestaande uit zowel militaire als civiele experts, bieden wij maximale executiekracht, snelheid en flexibiliteit waardoor de operationele inzetbaarheid van uw organisatie groter wordt.

Naast standaard trainingsprogramma’s leveren we ook maatwerk trainingen die volledig aansluiten op uw trainings- en opleidingswensen.

We borgen nieuwe vaardigheden en expertise in uw organisatie en realiseren daarmee een dubbel positief effect: ontwikkeling van de cursisten en de organisatie zelf. We werken aan duurzame onderwijsvernieuwing. Zo is uw organisatie beter voorbereid op huidige en toekomstige dreigingen.

Op naar een veilige samenleving, een gedeelde verantwoordelijkheid.

 

WAAROM Advanced Forces Group? 

Waarom kiezen opleiders en operationele eenheden voor AFG?


•  AFG heeft toegang tot diepgaande kennis op het gebied          opleiden en trainen van militairen en politieagenten. De krachtige combinatie van militaire en civiele experts zorgt voor de beste leerervaring voor uw personeel.


•   Opleidingen decentraal en in missie gebieden, hiermee hebben we een grote flexibiliteit en kunnen we snel handelen.


•   Internationaal team waarbij Nederlandse experts en buitenlandse experts met een vergelijkbare positie (counterpart) cursisten optimaal voorbereiden op de wereldwijde praktijken.


•   Gevestigd in Nederland, Nederlandse belangen behartigen, kennis van lokale wet- en regelgeving, veiligheid: gevoelige informatie is bij ons goed beschermd.


•    NRTO- & CRKBO kwaliteitskeurmerk.


SAVE123LIFE